Ольга Сумська, Мер’єм Узерлі та інші акторки, які зіграли Роксолану

Легендарну історичну постать грали як українки, так і закордонні артистки.

Український серіал «Роксолана» почали знімати у 1994 році. Впродовж 50-ти серій  глядачі спостерігали за майстерною грою Ольги Сумської, яка втілила на екрані образ Роксолани.

Ольга Сумська

У 2003 році історія української дівчини надихнула турецьких режисерів створити серіал «Хюррем Султан». Танцюристка та акторка Гюльбен Ерген отримала головну роль. Стрічка за її участі – це історія про підступну дружину Сулеймана, яка вміло плела інтриги та знищувала конкурентів.

Гюльбен Ерген

«Величне століття» – ще одна турецька адаптація історії. Цей серіал завоював увагу глядачів, зокрема, завдяки талановитій грі акторів, серед яких- Мер’єм Узерлі. Турецька артистка німецького походження зіграла цілеспрямовану, відважну та розумну Роксолану, яку не зупинять жодні перешкоди.

Велеколепный век
Мерьем Узерли

Старшу Хюррем у «Величному столітті» зіграла інша, не менш талановита акторка – Вахіде Перчин.

Вахіде Перчин

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.