Не лише «Кріпосна». В яких серіалах та фільмах знімалася Ксенія Мішина

Ми зробили підбірку проектів за участі акторки.

Акторка Ксенія Мішина багатьом відома за роллю Лідії Шефер у серіалі «Кріпосна». Після виходу на екран цієї стрічки на акторку звернули увагу не лише глядачі, а й автори інших проектів. Дівчину запросили взяти участь у «Танцях з зірками», а невдовзі на екрани вийде шоу «Холостячка», в якому чоловіки будуть змагатися за серце Ксенії.

Ксенія Мішина також знімалася в інших серіалах та фільмах, де не менш талановито втілювала у життя образи своїх героїнь

«Підкидьок» – драматичний серіал, у якому Ксенія зіграла головну роль – дружину хірурга Риту Одинцову. У житті її чоловіка все налагоджено, але одного дня він знайомиться з  Алею.

Підкидьок

У серіалі «Не відпускай»  Мішина отримала роль подруги головної героїні Рити, в якої зіпсувалися стосунки з майбутнім чоловіком через нещасний випадок з рідним братом.

Не відпускай

У чотирьохсерійній історії «Ти тільки мій» вона зіграла Вероніку. Дівчина вийшла з в’язниці та прагне повернути свого сина, який виховується в прийомній сім’ї.

Ти тільки мій

У комедійній стрічці «Гола правда» глядачі, які звикли до драматичних ролей, побачили Ксенію у новому амплуа. Сюжет розгортається навколо компанії друзів, які у ході гри розкривають інтимні та курйозні історії свого життя.

Гола правда

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.