“Я маю вигляд на 23”: багатодітна матуся Джамала показала фото 3-місячного сина та привітала зі святом

Джамала привітала себе із днем народженням та показала найкращий подарунок, про який вона могла лише мріяти. А от чоловік співачки запевнив, що найцікавіше її буде очікувати попереду.

Наприкінці весни українська співачка Джамала народила третього сина Аліма. Жінка встигла потрапити на щорічну церемонію премії YUNA та навіть виступити з піснею. А вже наступного дня жінка знаходилась у пологовому будинку разом зі своїм новонародженим малюком.

Джамала не покидає свою роботу через малюка, навпаки, вона разом із ним подорожує та постійно бере участь всюди. Тому для жінки робота не зупинилась, вона продовжує кожного дня поєднувати виховання та кар’єру.

В липні Джамала приїздила до Франції на відкриття літньої Олімпіади та показувала, як разом із сином готуються – вона знаходилась у гримерці та одночасно наводила красу й годувала малюка.

Співачка відвідує різні заходити із сином на руках та маленькими баночками, які потрібні їй для годування. Все виходить наче й легко, але сама артистка скаржилась, що зараз в неї дуже виснажливий період та вона не встигає від слова зовсім нічого.

Вчора зірки виповнився 41 рік та вона опублікувала пост із привітанням до самої себе. На фото вона була разом зі своїм маленьким сином, який вже підріс та виглядає зовсім інакше.

Жінка підписала, що все, що вона може собі побажати, вже отримала – очікує лише на перемогу країни.

“Найкраще, що я могла собі подарувати на новий рік – у мене є. Ще би перемоги, і все!”

Також жінка поділилась, що взагалі не почувається на 40 років, а навпаки, завдяки маленьким діткам, відчуває, наче їй всі 23! Та запевнює, що діти «не дають зайвих років» – а лише навпаки.

Чоловік Джамали привітав її у своєму блозі та пообіцяв, що найцікавіше її очікує ще попереду.

Фото в пості, яке опублікувала співачка – було з маленьким сином, з яким артистка вже плавала у басейні. 3-місячний Алім вже познайомився з водою та разом із матусею зміг вперше в житті поплавати у водоймі.

 

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.