Брежнєва, Єфросиніна, Фреймут та інші знаменитості похвалилися дорослими доньками

Деякі зіркові діти дуже схожі на своїх матусь.

Українська телеведуча Маша Ефросиніна народила доньку Нану у 2004 році. Дівчина зовнішністю дуже схожа на Марію. Ведуча неодноразово говорила, що вважає Нану не лише донькою, а й подругою.

Колега Єфросиніною Ольга Фреймут вперше стала мамою у 2006 році, коли народила дівчинку Злату. Незважаючи на юний вік, вона вже думає про доросле життя. Фреймут зізналася, що її донька не планує виходити заміж, але зірка сподівається, що з часом вона змінить думку.

Українська співачка Тоня Матвієнко народила дочку у 17 років. Дівчинку вона назвала Уляною. Зіркова мама пишається 21-річною донькою. І називає її працьовитою та наполегливою.

Співачка Анна Сєдокова мама 15-річної Аліни. Спершу дівчинка жила в Америці, згодом переїхала до Москви. За словами Анни, Аліна їй повністю довіряє, розповідає про проблеми, які вони разом намагаються вирішувати.

Колишня учасниця гурту «Віа Гра» Віра Брежнєва стала мамою у 2001 році. Тоді на світ з’явилася дочка Соня. Зараз дівчина живе та навчається в Америці.

Брежнева с дочками

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.