«Полетів бюстгальтер та трусики». Слава Камінська розповіла, як потрапила у шоу-бізнес

Їй довелося відверто обманювати.

Учасниця гурту «Неангели» Слава Камінська розповіла, з чого починалася її кар’єра на сцені. Вперше на телеекрани вона потрапила, взявши участь у реаліті-шоу. За словами співачки, їй довелося схитрувати, щоб її запросили на шоу.

«Мабуть, зараз вже можна про це говорити. Там була єдина липова пара, про яку не знали навіть продюсери. Все, що я робила в той період свого життя – прокладала маленькими камінцями доріжку до шоу-бізнесу. Тому що тоді я була не дуже симпатичною і на екран через диван мене б не взяли», – зізналася Слава.

Камінська також додала, що були моменти, про які вона не хоче згадувати. Серед таких – відверта фотосесія для журналу.

«Для мене була дуже важкою перша зйомка журналу «Playboy». Причому я ж старша за мою колегу… пам’ятаю, тоді Юра Нікітін мені каже: «Слава, ну ти доросліша, як прийдеш, покажи приклад Віці, як це треба робити». А коли прийшли, я стала, все прикрила руками, зате Віка – опа, полетів бюстгальтер, трусики», – розповіла Камінська.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.