Галкін і Пугачова не стежать за тим, як вдягаються їх діти

Дочка Галкіна і Пугачової здивувала дивним вбранням на прогулянці.

Гуморист Максим Галкін оприлюднив нове фото на своїй сторінці в Instagram. Знімок зроблений під час спільної прогулянки з дітьми. На світлині позує його донька Ліза. Вона зображена у теплому осінньому вбранні, що дуже здивувало користувачів.

Максим гуляв із донькою у саду. Дівчинка під час прогулянки знайшла квітку серед скошеної трави. Саме цей момент зафіксував зоряний батько на камеру.

«Квітку знайшла», – підписав фото Галкін.

За дві години фото зібрало 160 тисяч вподобань та безліч приємних відгуків від підписників.

«Діти – квіти життя! Чарівна квіточка», «Вона сама схожа на квітку», «Яка класна Лізонька, і яка класна фотка», «Маргаритка», «Вона сама – справжня квіточка! Захоплююся цією дівчинкою! В ній приховано величезну кількість талантів! Щастя їй», «Це у вас так похолодало, що Ліза у чобітках», «Сама як квітка .. аленька», «Заюшка така мила», – такі коментарі залишали користувачі.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.