Зірка серіалу «Татусеві доньки» показала пікантні фото

Мирослава Карпович оголилася перед камерою.

Актриса серіалу «Татусеві доньки» Мирослава Карпович, яка зіграла Марію Васнєцову, поділилася із шанувальниками новими фотографіями. На світлинах зірка позує оголеною, прикривши бюст тюлем. Її шию прикрашає підвіска з перлинами.

«Де б Ви не були… Найважливіше місце в Світі, це там, де живе Ваше серце – Дім… І не обов’язково у нього повинні бути дах, колони з канделябрами, головне, щоб його завжди торкалася пишна веселка, були навстіж відчинені вікна, біла скатертина, що йде за горизонт, і він був сповнений тими, хто наповнює Ваше Серце і кожен раз так тягне назад», – чуттєво підписала фото татусева донька.

Шанувальники акторки залишали схвальні відгуки про Мирославин образ.  До слова, зірка вже не вперше публікує гарячі фото, на яких позує напівоголеною.

 

 

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.