Як участь у шоу «Холостяк» допомогла Даші Квітковій просунутися по кар’єрних сходах

Переможниця дев'ятого сезону прокоментувала свій успіх.

Даша Квіткова стала переможницею дев’ятого сезону проекту «Холостяк». Після завершення шоу Даша і Нікіта Добринін продовжила стосунки. Довгий час вони жили разом, а 20 травня офіційно одружилися.

Даша будує не лише сім’ю, а й кар’єру. Після проекту її популярність стрімко зросла. Вона активно розвиває свій акаунт в Instagram. Також дівчина організовує фото-вечірки в інших країнах та рекламує бренди. Деякі користувачі мережі впевнені, що без участі у програмі Даша не змогла б досягти успіху.

Квіткова в мережі висловила свою позицію щодо таких обвинувачень. Вона зауважила, що проект став лише майданчиком для старту, все інше – це результат її праці.

«Все, що у тебе є – тобі дав проект «Холостяк». Майже щодня я читаю такі листи у мене в особистих повідомленнях. Але секунду, давайте відверто: Все, що дає проект – це стимул, а далі ти розбираєшся самостійно. Проект не створює мені футболки і костюми, не створював проект про подорожі, не веде переговори і не співпрацює з багатьма брендами замість мене», – зазначила Квіткова.

Вона переконана, що навіть без проекту досягла успіху, адже звикла багато працювати та наполегливо йти до своєї мети.

«Так, я хапаюся за будь-яку можливість, я вичавлюю максимум з усього цього, досягаю своїх цілей, не боюся і ризикую. Це роблю я і не бачу в цьому нічого поганого. Я думаю, що ви б робили теж саме. Та не сталося в моєму житті такого «стимулу», я б все одно всього досягла. Я по натурі трудоголік і ніколи не буду сидіти на місці і чекати, коли ж в руки до мене прилетить зірка. Такого не буває. Всі домагається через працю, в будь якому його прояві. Я вирішила не пірнати під воду, а стати на серфінг і плисти разом з хвилею», – пише Квіткова.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.