Яких різних жінок я любив. Чоловік Олі Цибульської прокоментував їх сімейне життя

Співачка розповіла, що думає чоловік про її зміни в зовнішності.

Українська співачка Ольга Цибульська за роки кар’єри часто експериментувала із зовнішністю. Вона робила різні стрижки, перефарбовувала волосся, змінювала імідж. Зірка зізналася, що її чоловік ніколи  не висловлював своєї думки з приводу невдалого перевтілення.

«Яких різних жінок я любив!» – сказав мені Мусик, коли ми гортали фотки в моєму закордонному паспорті. Біла, руда, зі стрілками і без, старше реальності на 10 років через мейк і зі стрижкою в стилі «очікування-реальність», – написала Ольга на своїй сторінці в Instagram.

Зараз співачка розуміє, що далеко не всі зміни були їй до лиця.

«Я б таке чудо чудесне не пустила на борт літака. А він любив. Ще й купував каву в Starbucks», – жартома додала артистка.

Незважаючи на це, вона не шкодує, що свого часу кардинально змінювала зовнішність.

«Якби я себе не шукала – то і не знайшла б », – пояснює зірка.

Вона вдячна чоловікові за те, що завжди розумів і приймав її.

«Мені було чхати на «тобі йде класика», коли хотілося рваних шортів і голою … з-під них. Мені потрібно подобатися собі і щоб те, що зовні не заважало внутрішньому шторму».

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.