Володимир Остапчук витрачав на коханку гроші дружини

Олена Войченко зробила відверте зізнання.

У мережі продовжують обговорювати колишні стосунки Володимира Остапчука та Олени Войченко. Попри те, що пара офіційно розірвала шлюб, ледь не щодня у ЗМІ з’являються нові подробиці спільного життя та взаємних звинувачень.

В одному із інтерв’ю Олена розповіла, що ведучий їздив на побачення до молодої коханки та використовував кредитну картку Войченко.

«Доходило до смішного. Він їздив до неї на квартиру і розраховувався за таксі моєю кредитною карткою. Ми ж були близькі, тому він давно завантажив собі її в телефон. Я, звичайно, все розумію… Але розраховуватися вночі за таксі після того, як ти приїхав від дівчини, моєю кредиткою?», – відверто розповіла колишня дружина.

Крім того, вона додала, що Володимир, зізнаючись дружині у коханні під час ефірів шоу «Танці із зірками», вже розважався з Крістіною.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.