Пропозицію зробила Катерина. Віктор Павлік та його дружина вразили зізнанням

Віктор Павлік та Катерина Реп'яхова приховували свій шлюб майже два тижні.

Співак Віктор Павлік одружився з Катериною Реп’яховою  29 травня, втім цей факт оприлюднили лише 10 червня.

В першому інтерв’ю після церемонії вони розповіли про деякі подробиці особистого життя. Катерина зізналася, що її наштовхнуло на думку, що вони обов’язково одружаться. Коли їх стосунки стали серйозними, Віктор все ж вертався ночувати до офіційної дружини. Одного разу молода коханка не витримала і розплакалася в той момент, коли Віктор хотів поїхати додому.

«Не плач. Я більше ніколи туди не поїду», – заспокоїв Павлік Катерину.

За словами Репяхової, саме цей момент став переломним: тоді вона зрозуміла, що вони розпишуться. Віктор поступово перевозив свої речі до їх спільного житла.

Обручку Катерина отримала через півроку після першої зустрічі, однак співак одружуватися не поспішав. Тому молода наречена вирішила взяти ініціативу у свої руки та сама обрала дату церемонії. Це мало статися на п’яту річницю їх стосунків. Віктор Павлік погодився.

«Я дуже здивувалася. Я зрозуміла, що він до цього морально готовий, хоча ми це навіть обговорювали… Він мене не запрошував до шлюбу. До шлюбу Віктора запросила я», – підсумувала Катерина.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.