Катерина Кухар вкрала у Світлани Лободи репертуар

Балерина виконала пісню «40 градусів».

Балерина Катерина Кухар та співачка Оля Полякова провели спільний прямий ефір у мережі Instagram. Під час онлайн-трансляції вони зіграли гру «Правда або дія». Кухар довелося зателефонувати Дмитру Монатіку та виконати пісню Світлани Лободи «40 градусів».

«Я зараз була в душі й вирішила заспівати «40 градусів». Ти маєш зараз послухати…», – сказала Катерина та заспівала приспів композиції.

Нагадаємо, Дмитро Монатік є автором пісні «40 градусів». Тому Катерина жартома попросила його віддати хіт. І додала, що виконає його значно краще, аніж Лобода.

«Дімо, мені здається, що я це можу заспівати реально крутіше, ніж Свєтка! Мені так хочеться, щоб ти віддав мені цю пісню. Я ще раз зроблю з неї суперхіт!», – заявила балерина.

«Дімо, я знаю, що ти можеш витиснути з мене все!», – сказала Кухар під кінець розмови.

Схожі статті

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.