Тіна Кароль зіграє в українському комедійному серіалі

Кароль бере участь у зйомках другого сезону «Великих Вуйок».

Українська поп-діва Тіна Кароль зіграє в українському комедійному серіалі «Великі Вуйки». У кінострічці розповідається про життя гуцулів. Наразі тривають зйомки другого сезону. Одні із головних ролей у проекті належать Володимиру Горянському та Юрію Горбунову. Останній є також креативним продюсером серіалу.

У нових епізодах Іван та Галина, яких грають Юрій Горбунов та Надія Мейхер, будуть налагоджувати сімейне життя у селі, а мешканці Вуйок будуть перетворювати населений пункт у курортний центр.

Яку роль отримала співачка, поки не розголошують. Однак Кароль поділилася своїми враженнями від роботи на знімальному майданчику.

«Перші знімальні дні в серіалі потрапили на справжній початок літа. Сонце, друзі-колеги і творча атмосфера – те, чого так не вистачало під час карантину. Творча група дотримується норм адаптивного карантину, тому на майданчику не так багато акторів, як зазвичай. Але робота і жарти кожного з команди заряджають настроєм. Ми з Юрою Горбуновим виросли на Івано-Франківщині і вже давно дружимо, у нас багато спільного. Тому на майданчику «Великих Вуйок» я почуваюся ніби в сімейному колі», – поділилася Тіна.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.