Буду постити оголені фото. Анна Седокова різко висловилася про звинувачення користувачів

Відповідний гнівний допис вона оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Співачка Анна Сєдокова активно веде свій фото-блог в мережі Instagram. Серед її дописів часто трапляються знімки, на яких вона позує у відвертому вбранні або зовсім без нього.

Такі фото викликають неоднозначну реакцію в користувачів мережі. Одні пишуть схвальні відгуки про струнку фігуру співачки, інші залишають різкі відгуки про непристойну поведінку.

Днями Анна опублікувала новий допис, в якому відповіла на критику. Вона зауважила, що буде продовжувати публікувати такі фото.

«Я іноді не знаю, що хочу. Але точно знаю, чого не хочу. Я більше не хочу веселити тих, хто бачить у мені тьолку із грудьми. Ви скажете: «Ти ж сама винна, постила свої голі фотки». Постила, не заперечую. І буду постити», – обурилася співачка.

Водночас вона підкреслила, що на її сторінці можна знайти цікаву та корисну інформацію.

«Але поруч я робила пости про книги, сімейні цінності, кохання. Але ви їх не побачили, тому що на першому плані у вас дупа. Жінка може бути різною, може читати [Еріха Марію] Ремарка у стрингах», – заявила Сєдокова.

 

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.