Донька Олі Полякової показала фото з випускного

Дівчина випустилася з 9-ого класу.

Старша донька Олі Полякової Маша цього року закінчила 9-ий клас. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото з святкування.  Втім місце проведення Марія тримає в секреті.

На випускний Маша одягнула білу сукню вільного крою та доповнила образ стильним взуттям такого ж кольору. Дівчина обмежилася стриманим макіяжем та звичайною укладкою.

Судячи із тексту, який вона залишила під фото, Маша планує вступати до навчального закладу або переходити в іншу школу.

«Ось так ось я провела свій випускний з 9 класу. У цій школі я провчилася 9 чудових років, які я ніколи не забуду!! Дякую вам всім, хоч я і йду, я завжди буду подумки з вами, мій улюблений 9а клас. Поки пишу цей коментар, плачу», – зазначила Марія.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.