Буде дуже цікаво. Колишній Холостяк Іраклі Макацарія прокоментував свої стосунки із Ксенією Мішиною

Також він висловився щодо нового проекту «Холостячка».

Телеканал «СТБ» оголосив кастинг на участь у новому романтичному реаліті «Холостячка», головною героїнею якого стане акторка Ксенія Мішина. Дотепер у проекті дівчата змагалися за серце чоловіка. В оновленому форматі навпаки – чоловіки будуть завойовувати уваги учасниці.

Учасник шостого сезону «Холостяка» Іраклі Макакарія зауважив, що глядачам буде цікаво переглянути нове реаліті-шоу.

«Дуже багато розмов про те, наскільки правильно чи ні, що дівчата борються за серце Холостяка. А тепер буде дуже цікаво побачити чоловічу конкуренцію за серце героїні. Дуже сподіваюсь, що чоловіки зможуть побудувати свою позицію та захистити право на стосунки без фізичної сили», – розповів колишній Холостяк.

Він додав, що знайомий із Ксенією та вважає, що автори проекту зробили правильний вибір.

Ксения Мишина
Ксения Мишина

«Це дуже красива, розумна, цілеспрямована, достойна дівчина, яка заслуговує щастя. Чоловікам доведеться гарненько попрацювати над собою, щоб привернути увагу Ксенії», – резюмував Макацарія.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.