Донька президента виконала пісню Наталії Могилевської (відео)

Віталіна Ющенко заспівала культовий хіт «Відірватись від землі».

Дочка третього українського президента Віктора Ющенка Віталіна заспівала пісню «Відірватись від землі» з репертуару української артистки Наталії Могилевської. Кліп на цю композицію вона поширила на своєму акаунті на платформі YouTube. Відео знімали на одному із летовищ Києва.

За словами Віталіни, їй було важко наважитися заспівати, але знайшлися люди, які переконали її виконати композицію.

«Для мене це була нереальна творча авантюра. Я зовсім не співаю і не мала таких амбіцій, але Наталія Могилевська разом із Володимиром Бебешком і покійним нині Максом Паперником умовили мене», – зазначила Ющенко.

Крім того, Віталіна записала пісню та відзняла кліп 13 років тому, втім лише зараз набралася сміливості, аби показати його широкій аудиторії.

«Для мене це було як стрибок із парашутом. Я не планую робити кар’єру співачки, це просто щаслива мить, якою хотілося поділитися з вами. Будьте поблажливі», – резюмувала  вона.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.