Колишня дружина Сергія Безрукова опублікувала архівні фото

Ірина показала, як виглядала у юнацькі роки.

Російська акторка Ірина Безрукова поділилася з прихильниками архівними фото, щоб показати, як вона виглядала у молодості.

На фото Безрукова без макіяжу та з коротким волоссяс. Незважаючи на те, що Ірина з того часу дуже змінилася, прихильники залишали схвальні відгуки під знімком.

Під фото вона залишила допис, в якому розповіла спогади зі шкільних років. За її словами, вона дуже хвилювалася перед випускними іспитами, однак опанувала себе та склала добре склала іспит.

«Я так перехвилювалася на екзамені з алгебри, що мені запропонували лояльні умови здачі. Це коли замість одного квитка можна витягнути два і вибрати той, який краще знаєш, але вище 4 балів не поставлять. У мене так паморочилося в голові, що я погодилася, як виявилося даремно, я на відмінно знала обидва квитки, але вже нічого не можна було змінити», – написала Безрукова.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.