Я написав листа. Віра Брєжнєва та Дмитро Монатік розповіли про свої стосунки

Нещодавно артисти презентували спільну композицію.

Віра Брєжнєва та Дмитро Монатік 11 червня презентували відеороботу на спільну пісню «Вечериночка». Композиція набирає популярності у мережі, тож цілком може стати хітом цього літа.

В одно із інтерв’ю дует розповів, чому та коли вирішили записати спільну пісню. Це сталося під час одного із концертів Монатіка. Віра зізналася, що перша підійшла до Дмитра, аби познайомитися особисто.

«Одного разу Діма Монатік приїжджав на свій концерт на Подолі, до нього підбігла шалена фанатка Віра Брежнєва й почала ставити запитання про його пісні», – пригадує артистка.

Дмитро здивувався, коли побачив Брєжнєву на своєму виступі. Згодом він написав їй листа.

«Насправді, це було незбагненно. Я реально не очікував, що Віра Брежнєва прийшла до мене на концерт і знає мої пісні. Я написав їй лист, тому що в пісні «ВЕЧЕРиНОЧКА» нікого більше не бачив. Тільки Віру», – підсумував виконавець.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.