Оля Полякова заявила, що пісні Лободи можна виконати лише за подвійний гонорар. Чекаємо на відповідь Світлани

Про це вона розповіла Маші Єфросиніній.

Оля Полякова взяла участь у програмі «Екзамен», що виходить на YouTube-каналі Маші Єфросиніної. Ведуча поставила співачці провокаційне питання: чи погодиться вона виконати пісні своєї колеги Світлани Лободи, якщо їй заплатять подвійний гонорар.

Оля ствердно відповіла на питання і додала, що готова за таких умов виступити двічі.

Вона заявила, що за період карантину їй набридло сидіти вдома без концертів, тож охоче прийняла б навіть таку пропозицію.

«Однак, подумавши, вона зауважила: “Справа в тому, що після карантину я так стримувалась, що, мабуть, я б і заспівала. А чого ні. Це ж не переспати! Це пісню заспівати», – резюмувала артистка.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.