Не з Даном Баланом. Тіна Кароль зробила вибір на користь іншого співака

Відома співачка мала роман з Кирилом Туриченком.

Українській співачці Тіні Кароль часто приписують стосунки із Даном Баланом, з яким вони брали участь у шоу «Голос країни». Зірки виконували роль тренерів для молодих вокалістів.

Однак пара не спростовує, і не підтверджує роман. У попередніх інтервю Кароль зізналася, що у неї були стосунки  з представником шоу-бізнесу. Йдеться про учасника групи «Иванушки International» Кирила Туриченка. Він також виступав у вокальному проекті «Голос країни» вісім років тому.

Під час їх роману Кирило жив в Одесі, а Тіна – у Києві. «З Одесою мене пов’язує любов. Я тоді була відомою співачкою, а хлопець приїжджав до мене в Київ. Це відомий співак Кирило Туриченко. Ми часто сиділи на пляжі під зоряним небом і спілкувалися», – розповіла артистка.

Наразі Туриченко проживає в Москві і готується до великого ювілейного шоу «Крокусі».

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.