Батько Жанни Фріске розповів, як Дмитро Шепелєв знущався над співачкою під час хвороби

За словами батька Фріске, його хвора дочка сама відмовлялася від візитів чоловіка Дмитра Шепелєва, коли дізналася, який він насправді.

У недавньому інтерв’ю Ксенії Собчак Лера Кудрявцева, яка раніше тісно спілкувалася з Жанною Фріске, розповіла, що зненавиділа Дмитра Шепелєва після того, як дізналася, як він знущався над хворию Жанною, коли та ще була жива. Це підтвердив і батько Фріске Володимир Копилов. За його словами, Шепелев неодноразово говорив Жанні, що вона стала некрасивою і більше нікому не потрібна. Більш того, за словами Володимира, Шепелев питав у лікарів, чи зможе Фріске повернутися в ту форму, в якій знаходилася до хвороби. Після того, як йому дали негативну відповідь, він перестав навіть заходити в кімнату до дружини.

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске

Нагадаємо, після смерті Жанни Фріске батьки співачки почали судиться з її чоловіком Дмитром Шепелєвим. Їм вдалося відсудити у Шепелєва 7 мільйонів рублів, які були зібрані благодійним фондом для лікування Фріске. Відомо, що батьки Жанни також мають намір відсудити у Дмитра і будинок, який він нібито незаконно переоформив на себе після смерті артистки.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.