Соліст ТНМК Фагот вперше розповів про те, як відмовився від доньки: «Всередині все стискається»

Учасник українського гурту ТНМК Фагот розповів, як відмовився від доньки. Це було вимушене рішення, яке не можна було не прийняти.

Олег Михайлюта (справжнє ім’я музиканта) офіційно одружений був всього лише раз. Його дружиною стала дівчина на ім’я Аліна з суворої консервативної сім’ї — перша близькість у пари сталася в шлюбну ніч.

Їх шлюб протримався 8 років, після яких кохання подружжя переросло в дружбу, дітей у них не було. Тоді ж вони і вирішили розійтися:

«Коли пішли подавати заяву на розлучення і чекали своєї черги, то травили анекдоти. Ось такі у нас були стосунки», — поділився Фагот в рубриці «Кава з перцем».

Выступление ТНМК
Виступ ТНМК

Вже після розставання Аліна завагітніла від іншого, проте майбутнього з ним не склалося. Боячись реакції батьків на таку новину, вона попросила Олега стати батьком малюка. Нібито вони просто посварилися і вирішили розлучитися, але дитина його.

Незважаючи на те що співак розумів, що в очах колишніх свекрів буде виглядати покидьком, він все одно погодився. Зараз зірка досі не знає, чи розповіла екс-дружина правду рідним.

Олег Михайлюта в программе «Зірковий шлях»
Олег Михайлюта в програмі «Зірковий шлях»

Через кілька років після цього Аліна зустріла чоловіка, з яким вони хотіли створити сім’ю, і на цей раз попросила Фагота відмовитися від батьківства. У тому самому документі було написано, що він відмовляється від своєї дочки Софії і не заперечує, що вона буде носити інше прізвище і по-батькові:

«Я читаю, а у мене всередині все стискається», — розповів Михайлюта.

Сейчас Фагот состоит в отношениях с дизайнером Ольгой Навроцкой
Зараз у Фагота відносини з дизайнером Ольгою Навроцькою

Так, дівчинка не була його донькою, проте музиканту було важко поставити свій підпис під відмовою від неї. Найбільше його зачепила реакція нотаріуса:

«У погляді тієї жінки явно читалося: “Забігла швидко зірка, відмовилася від дитини і побігла далі”».

Фагот воспитывает сына Никиту от прошлых отношений
Фагот виховує сина Микиту від минулих відносин

Але насправді все не так, як здається з боку — Фагот зробив це тільки заради щастя колишньої дружини.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.