Зірка 1+1 Валентина Хамайко показала свій живіт після чотирьох пологів: відновлення буде довгим

Ведуча ранкової програми «Сніданок. Вихідний» на телеканалі 1+1 Валентина Хамайко показала живіт після чотирьох пологів. Зірка зізналася, що швидко відновлюватися у неї вже не виходить.

Зі своїм чоловіком Андрієм Оністратом теледіва виховує дочок Соломію і Мирославу, а також синів Михайла та Андрія. Вперше героїня нашої сьогоднішньої статті стала мамою 11 років тому, четверта дитина народилася майже 2 роки тому.

Валентина завжди дивувала шанувальників шикарною фігурою після вагітності і пологів, хоча з кожним разом приводити себе в порядок їй стає все складніше. Так, після народження младшенького Андрійка ведуча до сих пір не може повернутися в форму.

Валентина с младшим сыном и мужем
Валентина з молодшим сином і чоловіком

Як активний користувач Instagram, Хамайко ділиться з підписниками не тільки новими фото і відео, але і результатами відновлення:

«Цей живіт народив і виносив чотирьох діток! Вперше я відновлююсь так довго».

Валентина Хамайко с мужем и старшими детьми
Валентина Хамайко з чоловіком і старшими дітьми

Далі зірка припустила, що в коментарях багато людей напишуть, в якій прекрасній вона зараз формі, однак також Валентина розповідає про інші підводні камені, з якими стикаються мами:

«Це хронічні недосипи, це якірні кілограми, що наросли після пологів, і вся ця зайве навантаження на ноги… Вони непомітні для сторонніх очей, але помітні для моїх ніг і вен, що їх носять. Це ряд гінекологічних моментів, які з’явились і самі по собі йти не хочуть».

Валентина Хамайко
Валентина Хамайко

Хамайко акцентує увагу на тому, що пологи не омолоджують і за кожне народження дитини жінка неминуче платить своїм здоров’ям:

«Я почала пити колаген і ряд інших добавок, що впливають на тонус, чистять судини і відновлюють здоров’я зсередини. Нехай це відео буде тут. Порівняю через півроку», — написала телеведуча і подякувала своїм тренерам.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.