Фігуриста дочка Віри Брежнєвої зняла з себе все зайве і показала соковиті вигини

19-річна Соня Кіперман - дочка української співачки і актриси Віри Брежнєвої. Віру довгі роки вважають однією з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу, і її дочка вирішила не відставати від мами.

Соні Кіперман всього 19 років, але дівчина не втрачає можливості похвалитися своїми підтягнутими формами в соціальних мережах і частенько постить фотографії призначені для дорослої аудиторії.

Дівчина не живе разом зі своєю мамою Вірою Брежнєвою, Соня проживає і навчається в штаті Каліфорнія, США. Як відомо, Кіперман зараз перебуває на відпочинку в Греції і звичайно ж дівчина не могла не поділитися зі своїми підписниками фотографіями в купальнику. Нещодавно Соня опублікувала в Інстаграм-сторіз дуже спокусливе фото. Дівчина в маленькому купальнику позує лежачи, красиво зігнувши одну ногу.

Скріншот Інстаграм-сторіз Соні Кіперман
Скріншот Інстаграм-сторіз Соні Кіперман

“Втрачена Греція “, – підписала знімок красуня.

Шанувальники не змогли прокоментувати фото Соні, але безсумнівно спокусливий знімок дівчини сподобався багатьом, особливо чоловічої частини аудиторії.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.