У вас “червону руту ” видно: в мережу потрапили кадри Софії Ротару в крихітному купальнику, з якого все вивалюється

Софія Ротару - зірка естради, у якій дуже багато шанувальників у різних країнах.

Це зовсім не дивно, адже свою популярність вона заробляла довгим і старанною працею. Більш того, Софія Михайлівна не тільки співала, а ще й знімалася в кіно. Сучасним зіркам простіше – зняв штани, потряс стегнами в купальнику, і все – набігли фоловерів в Інстаграм.

А знаменитостям того століття складніше – у них не було стільки проектів, фривольність і майданчиків для самореалізації. Ви можете уявити, що молоденька Софія Ротару викладає свої знімки в крихітному боді або купальнику в Інстаграм? Складно уявити, адже Інстаграм тоді не було. Але це не скасовує той факт, що молода і жвава Ротару могла позувати без верхнього одягу. Самі подивіться.

Софія Ротару засвітила "Червону руту" в крихітному купальнику
Софія Ротару засвітила “Червону руту” в крихітному купальнику
Софія Ротару засвітила "Червону руту" в крихітному купальнику
Софія Ротару засвітила “Червону руту” в крихітному купальнику

Нагадаємо, Софія Михайлівна Ротару має титул Народної артистки. За її плечима величезний досвід на сцені, який зараз успадкувала її внучка Софія. Вона живе в Америці, і займається там модельним бізнесом. Вона поки не поспішає виходити на сцену з мікрофоном, але вже записала кілька своїх пісень. Софія Євдокименко дуже схожа на свою зоряну бабусю.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.