Дочка Філіпа Кіркорова неймовірно подорослішала – вся в Аллу Пугачову

Діти Філіпа Кіркорова разом зі своїм зоряним татом поїхали на курорт.

Поки в Росії холоду, вони вирішили погрітися під теплим сонечком в Об’єднаних Арабських Еміратах. Ще вчора король естради виклав фото з посиденьок зі Стасом Михайловим і двома молодими красунями, а вже сьогодні згадав про дітей і пішов купатися з ними в море.

Філіп Кіркоров крупним планом показав його подорослішала дочка

Алла-Вікторія Кіркорова
Алла-Вікторія Кіркорова

Чорнява Алла-Вікторія дуже схожа на першу любов і першу дружину Філіпа Бедросовича. Це помітили не тільки коментатори, але і близькі друзі зоряної батька.

Яка саме споріднена причетність є у Алли Борисівни і Алли-Вікторії – поки невідомо. Але публіка напевно впевнена, що Філіп назвав свою дочку на честь Алли не просто так.

Також нещодавно Філіп Кіркоров зі своїми дітьми був на студії, де записував озвучку восьминога Октавіана в мультфільмі зарубіжного виробництва, який вийде на початку грудня.

Зараз артист за офіційною інформацією один. За його ж заявами, він все життя любив і продовжує любити одну і ту ж жінку – і це Алла Борисівна Пугачова.

Більше про його романах з Примадонною і рудою бестією Анастасією Стоцької дивіться в нашому спеціальному відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".