Максим Галкін зізнався в ненатуральності своєї зовнішності: підтяжка, ботокс, вставні зуби

Гуморист Максим Галкін показав нове селфі і зробив несподіване зізнання про свою «неприродню красу».

Чоловік Алли Пугачової 44-річний Максим Галкін – шоумен, гуморист і дуже активний користувач соціальних мереж. Його Інстаграм налічує понад 8 мільйонів підписників. Галкін регулярно ділиться зі своїми фанатами знімками з особистого життя.

Нещодавно, Максим Галкін опублікував у своєму мікроблозі фото, на якому позує перед дзеркалом в червоній картатій сорочки і зі злегка розпатланим волоссям.

У підписі до фотографії Галкін пожартував про свою зовнішність. «Спеціально для доброзичливців: краса неприродна – помада на губах, свіжа підтяжка, ботокс в лобі, зуби вставні, плечі накладні», – іронічно написав гуморист.

Його шанувальники почали активно коментувати нову публікацію Максима. «Головне, почуття гумору натуральне», «У Вас ще якийсь молодильні зілля напевно є», «Який красень. А молодіє разом з Аллою Борисівною »,« Про перуку ще забули написати. », – прокоментували підписники.

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Пугачова одружилися в 2011 році. Через 2 роки в їхній родині за допомогою сурогатного материнства з’явилися чудові двійнята Ліза і Гаррі. Більше про «нерівний» шлюб Примадонни та Максима Галкіна дивіться на нашому Ютуб-каналі:

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.