Олена Кравець з Квартал-95 показала свій розкішний будинок з панорамними вікнами на київських Осокорках

Олена Кравець - дуже популярна особистість в нашій країні. Молода жінка щасливо заміжня і виховує трьох дітей. А ще вони з чоловіком побудували для сім'ї будинок.

Зі своїм чоловіком Сергієм Олена щаслива вже 18 років. Раніше вони разом виступали в КВН, тепер чоловік – один з креативних авторів студії “Квартал-95”, а ще – автогонщик з світовим ім’ям. Сергій – людина непублічна, він рідко показується на світських тусовках.

Олена і Сергій Кравець
Олена і Сергій Кравець

У свій особняк на Осокорках сім’я переїхала в 2016 році, коли у них народилися двійнята Катя і Ваня.

Тепер Каті і Вані по 4 роки
Тепер Каті і Вані по 4 роки
Старшій дочці Маші - 17 років
Старшій дочці Маші – 17 років

Пара практично не запрошує журналістів в свій будинок, то для журналу Viva зробила виняток і дозволила зробити фото сімейного гніздечка, облаштованого з любов’ю.

Будинок Олени та Сергія Кравець
Будинок Олени та Сергія Кравець

У пари в Києві є також квартира, але вони вважають за краще будинок з ділянкою і садом – природа, повітря чистіше, тиша, хоча все це в межах міста.

Будинок побудований в стриманому скандинавському стилі, з великими вікнами, на першому поверсі – в підлогу. Стримані кольори, мінімалістичний декор – все говорить про бездоганний смак господарів.

Олена в вітальні приймає журналістів
Олена в вітальні приймає журналістів
простора вітальня
Простора вітальня об’єднана з їдальнею і кухнею

І одночасно, все дуже затишно, по-домашньому мило і тепло. Ось фото інтер’єрів будинку, автор Григорій Веприк / The GATE.

Олена з гостею на кухні
Олена з гостею в їдальні
спальня
Спальня
Передпокій
Передпокій
відкрита кухня
Відкрита кухня
Десткое кімната двійнят
Дитяча кімната двійнят
ванна
Ванна

Усюди чистота, порядок і гармонія, нічого зайвого. Видно, що в будинку дуже хороша господиня, що люди люблять свій будинок.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.