Зіркові архіви: 21-річна Тіна Кароль запалювала на паркеті «Танців з зірками» з Горбуновим ще 14 років тому

Дует Тіни Кароль та Юрія Горбунова є чимось незмінним і постійним на «Танцях з зірками». Вони стали колегами цілих 14 років тому, так що паркет співачка запалювала ще 21-річною.

Цей проект очолює перші позиції телерейтингів на всьому українському телебаченні, тому глядачів цікавить все, починаючи від суперечок між учасниками і суддями, закінчуючи лаштунками шоу. Шоумен вирішив порадувати шанувальників і показав їм, з чого все починалося.

Так, на сторінці Юрія в Instagram з’явився архівний кадр з першого сезону, на якому вони разом з Тіною позують під час виконання танцювального елемента. Судячи з усього, так ведучі відкривали один з ефірів.

Горбунов и Кароль на паркете
Горбунов та Кароль на паркеті

Кароль постала перед камерами в сріблястій блискучій сукні вище коліна з хутряною накидкою на плечах, доповнивши образ човниками на підборах і елегантною укладкою хвилями. Горбунов вибрав костюм моряка — зелений піджак в клітинку, білі штани, шарф в колір, безкозирку і лаковані чорні туфлі.

Ось як чоловік Каті Осадчої підписав пост:

«Хвилинка історії! Танці з зірками! 14 років тому».

Підписники тут же почали ділитися емоціями від побаченого:

  • «Тіна тут виглядає старше, ніж в образі бабусі у неділю [мова про Хелловінський випуск 1 листопада];
  • «Юрій майже не змінився!»;
  • «Кароль супер!»;
  • «Давайте побільше таких раритетних фото. Це ж круті спогади».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не можна не відзначити, що телеглядачі вже чекають не дочекаються, коли ця парочка з’явиться на паркеті в якості зіркових учасників. Втім, не буває нічого неможливого.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.