Пампушка Лоліта, яка зовсім не боїться показати фігуру, навіть якщо вона не дуже – як змінювалася зовнішність співачки на сцені (ФОТО)

Співачка Лоліта ніколи не була особливо стрункою. Це знають всі, хто стежить за її творчістю.

Сьогодні ми вирішили нагадати вам про вашу улюблену (або не зовсім улюбленої) співачці. Який же вона була на початку кар’єри, і що змінилося зараз?

Як Лоліта виглядала в молодості?

Напевно, в це важко повірити, але в юні роки Лоліта Мілявська була худою. Правда риси фігури у неї все одно були трохи грубі і жорсткі. Це говорить про те, що вона більше пішла в тата, а не в маму.

Лоліта в молодості
Лоліта в молодості

За роки своїх виступів на сцені вона багато разів змінювала зачіски – то неймовірно коротка “мальчачая ” зачіска, то довгі коси. Дотримувалася вона в основному чорного кольору волосся, так як переконана – саме цей колір підкреслює її обличчя і індивідуальність.

Лоліта з донькою Євою
Лоліта з донькою Ево

Будучи молодою, Лоліта дозволяла собі топіки, короткі майки, обтягуючі штани і виразне декольте. Зараз, коли співачка вже стала справжньою дослідної акулою шоу бізнесу, вона вирішила – а чому це вона буде собі в чомусь відмовляти?

Лоліта - самі невдалі фото
Лоліта – самі невдалі фото

Зараз в її гардеробі повно обтягуючих комбінезонів і суконь. Не стало тільки екстра-міні спідниць. Напевно, вони залишилися в минулому, тому що фігура дуже змінилася.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Незважаючи на те, що шанувальники іноді відверто висміюють образ Лоліти, вона все одно любить себе такою, яка вона є, і залишається при своїй думці.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.