Леська знову розставила ноги! Нове фото телеведучої Никитюк розбурхало мережу

Українська тревел-телеведуча Леся Никитюк з дитинства комплексувала з приводу свого зросту, а виявилося, що він став її головною фішкою.

Зараз зірка не тільки веде рейтингові програми по телевізору, а ще й наповнює свій Інстаграм-блог. Там вона показує де відпочиває, як розважається, чим займається у вільний час.

Звичайно, шанувальники Лесі Никитюк давно б хотіли побачити в її Інстаграм нареченого, але поки там тільки розставлені ноги і лисі чоловіки-колеги

На черговому фото Леся вже не оголювала ноги, адже прийшла осінь, а слідом за нею і холоду, тому одягатися потрібно тепліше. Для прогулянки по Києву телеведуча вибрала кремово-білий в’язаний укорочений светр і штани білого кольору з темними коричневими смужками. Доповнила все це білими черевиками з чорними шнурками.

Щоб додати своєму образу зухвалості, Леся Никитюк вирішила розставити свої нескінченно довгі ноги

Шанувальникам цікаво, кого ж такими позами намагається заманити молода і самотня зірка.

Правда сама Леся на зауваження фоловерів уваги не звертає. Навіть навпаки – робить більше фото, демонструючи свою гнучкість.

До слова про особисте життя, варто зауважити, що раніше Лесю Никитюк сватали до одруженого Сергію Притулі, але пара швидко спростувала ці чутки. Також їй приписували роман з Олександром Педаном, але в своїх інтерв’ю зірки не раз заявляли, що вони просто друзі.

Схожі статті

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.