Їм всім потрібні були тільки мої гроші: Ірина Дубцова поскаржилася на своїх чоловіків

38-річна співачка Ірина Дубцова знову завидна наречена, але заміж не поспішає.

Довгий час від Ірини Дубцової не надходило жодних коментарів про особисте життя – її фанати і журналісти тільки гадали, що ж це може означати. Невже у молодій привабливій співачки зовсім немає залицяльників, або вона просто приховує щасливий роман від сторонніх очей? Тільки недавно вдалося отримати перший коментар від самої виконавиці, в якому вона розповіла про те, що відбувається.

Шанувальників вистачає, та ось за душу не чіпляють – якось так можна подсуміровать сказане Іриною.

 ""

Одкровення співачки

У своєму інстаграм-профілі Дубцова виставила пост з деталями своєї романтичної сфери – на побачення зараз вона не ходить, знайомиться обережно, адже під час епідемії все може закінчитися не тільки розбитим серцем, але і неприємною хворобою. Чоловіки грають в її житті вже набагато меншу роль, адже з досвідом сама співачка зрозуміла, що вона розумі в ловеласів і навіщо їм така, як вона, в ролі супутниці. На жаль, в більшості випадків все зводиться до грошей і фізіології.

 ""

Такі справи не тільки у самій Дубцової, а й у її подруг – серед них досить доглянутих і кмітливих дівчат, ніжних і чуттєвих, та ось одиноких. Все тому, що гідного партнера не можуть знайти; а ті, що є вільними, «розбалувані» увагою бажаючих терміново заміж.

На щастя, сучасне суспільство вже відійшло від ідеї «без чоловіка до 30 – значить бракована», так що самодостатня Ірина та інші жінки можуть спокійно жити собі на втіху, не витрачаючи часу на пошуки «обов’язкового» чоловіка.

Особисте життя

Нагадаємо, що співачка побувала замужем 1 раз офіційно і два рази – в цивільному шлюбі.

Першим чоловіком був соліст групи PLAZMA Роман Черніцин. У пари народився син Артем, якому зараз 14 років. Разом вони прожили всього 4 роки.

Ірина Дубцова і Роман Черніцин
Ірина Дубцова і Роман Черніцин

Цивільний чоловік Тигран Мальянц, відомий московський підприємець і стоматолог. з’явився через 3 роки, разом вони прожили 2 роки і тихо роз’їхалися.

Тигран Мальянц
Тигран Мальянц

У 2014 Ірина зійшлася з музикантом і діджеєм Леонідом Руденко. Але любов тривала лише рік.

Ірина Дубцова і Леонід Руденко
Ірина Дубцова і Леонід Руденко

За словами Ірина вона повністю розчарувалася в чоловіках, як виявилося, з більше цікавили її гроші, ніж вона сама.

Співачка далі займається творчістю і дуже любить свого сина Артема, який став головним чоловіком в її житті.

Ірина Дубцова з сином Артемом
Ірина Дубцова з сином Артемом
spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.