Колишній фотограф Пугачової показав Крістіну Орбакайте, коли вона ще була худою

Роман Родін - екс-фотограф Алли Борисівни Пугачової.

У дев’яностих і початку нульових він часто подорожував з нею та іншими значущими зірками на гастролях, роблячи масу цікавих кадрів. Зараз він вирішив, що не можна залишити це непоказаних, і завів Інстаграм-блог. Там він часто публікує фото знаменитостей за часів, коли вони були ще молодими.

Незважаючи на те, що Роман Родін вже не працює на Примадонну, вони все одно спілкуються і зустрічаються на світських заходах

На своїй сторінці Роман Родін показав фото в обнімку з Христиною Орбакайте, зроблене в травні цього року на святкуванні з приводу її Дня народження.

“Клас. Обожнюю Христину !!! Був на її шоу, і спілкувалися після, не реально вона крута !!! скромно і мила людина !!! Нікого після шоу не пускали до неї, але знаком добре з Ільфатом, з її команди і нас пустили в гримерку, вона подарувала мені фотоальбом “НеМаскі ” і диск “Безсоння ” … Тільки хороші спогади !!! “, – пише в коментарях користувач з ніком anton_guriev2778.

Також шанувальники захоплювалися тим, що у дочки Алли Борисівни Пугачової неймовірно тонка талія.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.