Батько-одинак: як Володимир Кличко сам виховує свою дочку Кайю-Євдокію

Буквально кілька років тому всіх шанувальників гарної пари Володимира Кличка і Хейден Панеттьєрі шокувала новина про їх розставання - при цьому їх спільна дочка, Кайя-Євдокія, залишилася жити разом з татом.

З тих пір в особистому житті 44-річного спортсмена не затрималася надовго жодна пасія. Чому ж ставний і успішний Володимир досі неодружений, що стало причиною їх розриву з Хейден і як живе його перша дружина Олександра? Відповіді на всі питання довелося збирати довго.

Дві головні жінки Володимира Кличка

Кличко закохався в свою першу дружину ще в 1990-тих – він зустрів її на одному зі світських заходів, адже дівчина працювала в модельному бізнесі. Струнка, гарна і кокетлива, на 2 роки старший, Олександра Авізова відразу підкорила серце молодого спортсмена і виявилася єдиною, що зуміла привести його в ЗАГС. Так, виявляється, Володимир за все своє життя перебував тільки в одному офіційному шлюбі – саме з Олександрою.

Олександра Авізова і Володимир Кличко
Олександра Авізова і Володимир Кличко

На момент весілля у Саші за плечима вже був невдалий союз і маленький син, але для 19-річного Кличка це не виявилося проблемою. Вони жили щасливо, хлопчик порозумівся з новим вітчимом, і спільне життя виглядала благополучно. Правда пристрасні стосунки пари протрималися недовго – вже через рік довелося розлучатися. Чи то Володимира тяжіли сімейні узи, то чи Олександрі набридло підлаштовуватися під спортивні пріоритети чоловіка, так що пара мирно розлучилася – журналісти залишилися без скандалу наостанок.

Володимир Кличко і Хейден Панеттьєрі
Володимир Кличко і Хейден Панеттьєрі

Вже скоро в медіа з’явилася нова тема для обговорень – Кличко все частіше помічають у суспільстві американської шанувальниці, при тому вона сама, виявляється, популярна місцева актриса. Вони познайомилися випадково під час одного з боїв Володимира – Хейден Панеттьєрі стежила за його успіхами і попросила автограф після перемоги. Буквально за пару місяців з цієї невинної прохання виросли справжні романтичні стосунки.

Кличко і Хейден Панеттьєрі
Кличко і Хейден Панеттьєрі

Щаслива пара не хотіла надовго відкладати весілля, але через сумних подій в Україні 2014 року весілля довелося відкласти. Другий перенесення трапився через новини про вагітність дівчини – вона народила спортсмену дочка за кілька днів до початку 2015 року. У соціальних мережах пари раз у раз мелькали фото радісних батьків з новонародженою.

Володимир Кличко з новонародженою дочкою
Володимир Кличко з новонародженою дочкою

Але за «лаштунками» все було далеко не так благополучно – для голлівудської актриси набір зайвих кілограмів і постійну увагу папараці небажані, Хейден почала страждати від післяпологової депресії. Перспектив повернути успішну кар’єру не було, повернутися додому не виходило, та й виховання дочки ніяк не виходило поєднати зі звичним для дівчини світським способом життя. Кличко терпів примхи цивільної дружини, але любов в’яла.

Хейден після пологів
Хейден після пологів

Зрештою, вже до 2016 пара розійшлася – Хейден полетіла назад до Америки, відмовившись від виховання дочки, і Володимир залишився один у Кайі-Євдокії. Малятку вже 5 років, вона не бачиться з матір’ю (та і не робить кроків назустріч), але турботливий тато робить все для її благополуччя. Навряд чи щось зміниться з часом, тому залишається тільки спостерігати, як росте дівчинка під чуйним увагою Володимира.

Володимир Кличко з донькою
Володимир Кличко з донькою

Батько дуже любить своїй доні, у неї є все – няні, кухар, гувернантка. До карантину Володимир іноді брав дівчинку на різні заходи, зараз намагається вберегти від невидимої небезпеки.

Танець батька з донькою
Танець батька з донькою

Відомо, що дівчинка дружить з родиною старшого брата Володимира – Віталія Кличка. Його дружина Наталія дуже любить дитину, а двоє двоюрідних братів – Єгор і Максим і сестра Ліза, хоча за віком і набагато старше, обожнюють дівчинку.

Кайя Євдокія
Кайя Євдокія

 

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.