Співачка Нюша показала свої жіночі принади в чорному боді і купальнику

Співачка Нюша, яка останнім часом зникла з радарів відомих музичних хіт-парадів, як виявилося, активно розвиває свій Інстаграм блог.

На неї підписані майже п’ять мільйонів чоловік, які щодня чекають від свого кумира цікавих новин та красивих фотографій. А Нюша не відмовляємо їм ні в чому, і публікує фото такі, що дивитися можна тільки чоловікові.

У купальнику її тіло виглядає дуже струнким і підтягнутим

Співачка нещодавно побувала на міжнародному курорті, і там не упустила можливості вийти в океан на яхті. Вона одягла світло зелений купальник, і на тлі заходу позувала, злегка розгорнувши свою пікантну “шпаринку “.

Також Нюша влаштувала фотосесію, але вже по приїзду додому, в чорному привабливому боді. Поверх вона накинула шкіряну куртку. Варто відзначити, що незважаючи на пологи, тридцятирічна співачка виглядає як справжня модель – ніжки стрункі, талія підтягнута.

А ви пам’ятаєте, як Анна Шурочкіна (справжнє ім’я Нюші) виступала в 2010 році? Її пісні “Вою на місяць “, “Боляче ” і “Чудо ” до сих пір співають і внесли в надбання тих років.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.