Як живуть зараз, чим займаються, хто помер з акторів серіалу «Щасливі разом»

Ситком «Щасливі разом» - один з найуспішніших проектів ТНТ в нульових і десятих в одному ряду з «Моєї прекрасної нянею», «Татусеві дочки» та «Вороніни». Важко повірити, що з моменту прем'єри минуло вже майже 15 років, актори-підлітки вже виросли і обзавелися сім'ями, а старше покоління няньчить онуків.

Як поживають виконавці головних ролей, і у кого з них успішно склалася кар’єра, а хто відійшов у кращий світ.

Гена Букін

гена Букін
Гена Букін

На екрані роль Гени Букіна, продавця-невдахи, втілив Віктор Логінов – для нього серіал став відмінним стартом подальших успішних зйомок. Він вів передачі на НТВ і ТНТ, знімався в інших серіалах і фільмах, правда жоден проект все-таки не зміг затьмарити персонажа, якого в Єкатеринбурзі навіть пам’ятник поставили.

Віктор Логінов
Віктор Логінов

Зараз Віктор одружений вчетверте і працює в сфері телебачення, але на другому плані.

Даша Букіна

Даша Букіна
Даша Букіна

Дашу Букіну, дружину головного героя, зіграла Наталя Бочкарьова. Її кар’єра після серіалу не злетіла, а також залишилася на стабільному рівні періодичних проектів – проте, після участі в «Танцях із зірками» і знайомства з Філіпом Кіркоровим про Наталю деякий час було чутно як про співачку.

Наталя Бочкарьова
Наталя Бочкарьова

Гучний скандал навколо зберігання наркотиків змусив піти Бочкарьову з телебачення, так що зараз вона займається освітньою ініціативою в рідному місті і вихованням 2 дітей.

Свєтка Букіна

Свєтка Букіна
Свєтка Букіна

У ролі Свєти Букіної, дурненькою блондинки і дочки сімейства, знялася Дар’я Сагалова. Але в житті актриса – далеко не дурна, а освічена і цілеспрямована дівчина, до того ж, обдарована відразу декількома талантами. Крім акторської майстерності, Сагалова ще професійно займається танцями, завдяки чому колись виграла в «Танцях із зірками».

Дар'я Сагалова
Дар’я Сагалова

Крім «Щасливих разом», її ще можна помітити в серіалі СТС «Ульотний екіпаж», але більше яскравих проектів не видно: Дар’я більше часу присвячує своїй школі хореографії та трьом дітям.

Рома Букін

Рома Букін
Рома Букін

Олександр Якін, якого ми пам’ятаємо по ролі незручного Роми, вибудував найуспішніший акторський шлях серед колег – після закінчення зйомок він знявся в успішному проекті «Вісімдесяті», вів свою кіно-програму на телеканалі «Карусель», продовжує зніматися досі.

Олександр Якін
Олександр Якін

Амплуа невдахи в любовних справах довгий час заважало пошуків дружини, але все-таки Олександр знайшов своє щастя з однокурсницею Анною Зайцевої.

Лена Поліно

Лена Поліно
Лена Поліно

Галасливу і істеричну Олену Поліно на екрані виконала Юлія Захарова – спокійна і тиха актриса в реальному житті. Крім цієї ролі, інших гучних проектів в її фільмографії немає – вона пішла в театр, і відчуває себе там добре в драматичних образах.

Юлія Захарова
Юлія Захарова

Женя Степанов

Женя Степанов
Женя Степанов

Роль першого чоловіка Олени, Жені Степанова, зіграв актор Олексій Секірін. У Олексія багато талантів – музику можна назвати навіть великим пріоритетом в його житті, ніж акторство. Зараз він виступає з оркестром Komuzazo і виховує трьох дітей від невдалого шлюбу.

Олексій Секірін
Олексій Секірін

Толя Поліно

Толя Поліно
Толя Поліно

Другий чоловік Олени, Толя Поліно, запам’ятався глядачам більше – все завдяки харизмі Павла Савінкова. У нього якраз досить успішна кар’єра, актор активно грає в театрі і знімається в кіно – навіть встигає взяти участь в декількох стрічках за рік.

Павло Савінков
Павло Савінков

Серед самих помітних проектів: серіали «Вулиця», «Матусі», фільми «Вправи в прекрасному» і «Король Лір».

Померлі актори серіалу

Всі покинули цієї світ зіграли епізодичні ролі в ситкомі.

  • Актор Олександр Ісаков зіграв помер у віці 39 років від пневмонії. На думку його колег, винні медики, які пропустили небезпеку ситуації.
  • Ольга Прихватило покинула світ в 2013 році від раку.
  • Володимир Чуприков помер на 57-му році життя від зупинки серця в 2020 році.
  • Володимир Турчинський в 2009 році помер від інфаркту, пов’язаного в вживанням стероїдних препаратів. Йому було 46 років.

 

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".