Олег Винник показав свій величезний “гриб “: вивалив без сорому і совісті

Співак Олег Винник в цьому році, як і інші зірки, відправився на так зване "тихе полювання ".

З огляду на те, що осінь цього року була неймовірно теплою, грибники прямо таки раділи, адже їздити в ліс можна було хоч кожні вихідні. Олег Винник вже вдруге в цьому році відправився за грибами. З ким саме він проводить вихідні в лісі – невідомо. Але є припущення, що зі своєю улюбленою бек-вокалісткою Таїсією Сватко (Таюне).

Співак Олег Винник показав, як готується до нового року: вивалив свій величезний гриб в Інстаграм

Нове фото з дійсно величезними грибами співак підписав так: “Готуюся до нового року. Іграшки на новорічну ялинку – є! “.

Шанувальники були здивовані такій кількості грибів – кілька ящиків, які ледве помістилися в машину.

Також напередодні Олег повідомив, що через епідемію він скасовує ряд своїх виступів. Спочатку мова йде про перенесення на більш пізні терміни, наприклад, на кінець весни 2021 року. Але в відвертому інтерв’ю співак зізнається – ситуація погіршується, тому є ризик, що виступи скасують взагалі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.