Хто у нас найбільша модниця: битва осінніх образів – Осадча, Кароль, Каменських, Єфросиніна та інші топові красуні

Осінь у розпалі, на щастя, погода радує українців сонечком і відсутністю холоду, тому леді-модниці із задоволенням красиво одягаються і діляться своїми осінніми образами.

Знаменитості не виняток, а навпаки, їм і належить задавати тон в модних тенденціях, адже є і всі можливості, і поради стилістів. Ми зібрали найцікавіші фото, якими наші зірки поділилися в своїх соціальних мережах і влаштували такий вітуальний баттл, хто виглядає найбільш стильно і модно. Свою думку пишіть в коментарях на фб.

Світлана Тарабарова постала в ретельно підібраному нюдовом ансамблі, а яскраві волосся красиво відтіняє модний зараз чорний берет.

 ""

Молода дружина Володимира Остапчука Христина днями святкувала 34-й день народження. Вона в ошатному платті з пайеточной тканини і стильному комбінованому плащі.

 ""

Загадкова і романтична Даша Квіткова до легкого плаття з вирізом скомбінувала подовжену шкіряну куртку і грубі черевики на платформі. Зухвало і одночасно так стильно.

 ""

Леся Никитюк на прогулянку зі своїм Рафіком підібрала ковбоський образ – світлі джинси, клітчату сорочку і куртку темніших барв. Капелюх вдало доповнює цибулю.

 ""

Ніжна Оля Цибульська в стильному брючному костюмі і білому гольфі пофілософствувала про вік. Їй скоро 35 і виглядає вона просто розкішно.

 ""

Ольга Фреймут поки не поділилася фото, де вона одна, але ми взяли її знімок разом з Лесею Нікітюк. Красуні в міні і чорних колготках виглядають на мільйон. Дівчата, а дівчата, ви не сестри випадково?

 ""

Вражаюча Джамала на тлі пейзажів Подолу в приголомшливою капелюсі, чорній сукні і світлому плащі дасть фору будь-гламурній француженці.

 ""

Ані Лорак останнім часом стала тяжіти до агресивних образів. Чи то життя таке жорстке, то чи вплив Єгора Гліба, але виглядає вона круто.

 ""

Марічка Падалко ніби зійшла зі сторінок модного журналу. Дуже сміливий і жіночний образ.

 ""

Алла Мазур, як завжди, бездоганна – елегантність і стиль: темний брючний костюм і біле вільне пальто модного фасону поєднуються ідеально.

 ""

Лілія Ребрик на осінню прогулянку вийшла в грайливій дублянці, яскравому гольфі і стильних зручних чобітках.

 ""

Лідія Таран зараз в США у відрядженні. Там явно холодно і ведуча одягнулася модно і молодіжно.

 ""

Тіна Кароль рідко балує фото з повсякденного життя, все більше сценічними образами. З осінніх знайшлося тільки фото з відкриття її іменної зірки на Алеї слави. Латексне плаття і шкіряний піджак – стильно і дорого, що сказати!

 ""

Настя Каменських, як завжди, нескінченно мила і така стильна – всі її образи в тренді.

 ""

Дивлячись на цю сміливу і модно одягнену жінку, не скажеш, що їй вже за 40, у неї є доросла дочка і маленький син. Це Маша Ефросініна.

 ""

Катя Осадча для прогулянки вибрала простий і стильний образ в ніжних пастельних відтінках.

 ""

Наталя Могилевська в новому образі виглядає іконою стилю, ніяких яскравих кольорів і макіяжу, все стримано і елегантно.

 ""

Схожі статті

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.