Гаряча і дика: екс-віагрянка Надія Мейхер розбурхала мережу розкішною фігурою в напівпрозорій сукні

Екс-солістка групи «ВІА Гра», а нині одна з ймовірних переможниць в «Танцях з зірками» Надія Мейхер підкорює користувачів мережі своєю розкішною фігурою.

Героїня нашої сьогоднішньої статті проявила себе як талановита співачка, актриса, телеведуча і з недавніх пір як танцівниця. Зараз Надія щонеділі підкорює глядачів гнучкістю, пластичністю та невід’ємним почуттям ритму, які демонструє у видовищних номерах.

Не можна не сказати, що Мейхер завжди вважалася найгарячішою брюнеткою країни, тому свій статус спокусниці вона підтверджує постійно. Серія нових і дуже спекотних фото в її Instagram — яскраве тому підтвердження.

Надежда Мейхер и Кирилл Васюк на главном паркете страны
Надія Мейхер та Кирило Васюк на головному паркеті країни

Так, днями зірка поділилася результатом недавньої фотосесії в різних образах. На кількох кадрах Надія позує в коротенькому сарафані з рюшами, капелюшку і босоніжках з тонкими ремінцями. На іншому вона сидить біля стіни, акцентувавши увагу на струнких ногах у високих ботфортах і тату на стегні.

Надежда Мейхер в новой фотосессии
Надія Мейхер в новій фотосесії

Ще на одному знімку кокетлива Мейхер всілась на стіл в шикарній спідниці. І без того гарячий образ доповнили ажурний чокер на шиї, майка з глибоким декольте і червоний капелюх.

Ось як знаменитість підписала публікацію:

«Кругообіг життя…».

Звичайно, підписники співачки прийшли в справжнє захоплення від побаченого і обсипали її горою компліментів:

  • «Просто неможливо чудова!»;
  • «Нереальна красуня»;
  • «Талант»;
  • «Ви неймовірна»;
  • «Прекрасні як завжди!»;
  • «Чарівна», — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Втім, з усім сказаним важко не погодитися.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.