Євген Кошовий показав, як виглядав до того, як став знаменитим: «Як гусак щипаний»

Відомий гуморист Євген Кошевий поділився архівних знімком, на якому йому 19 років.

Зірка студії «Квартал 95» Євген Кошовий в своїх Інстаграм-сторіз опублікував кадр з виступу в 2002 році. На знімку юний комік в чорному гольфі та облягаючих штанах виступає на сцені. У цьому худорлявому юнакові важко впізнати Кошового, проте його коронна лисина була ще тоді.

Скріншот Інстаграм-сторіз Кошового
Скріншот Інстаграм-сторіз Кошового
Кадр з виступу Кошового в 2002 році
Кадр з виступу Кошового в 2002 році

Користувачі Мережі активно почали коментувати «знахідку». «Однозначно роки пішли Кошовому на користь)) але обаяшка він і тоді був.», «Такий хирлявий і нескладний», «Тоді Женя був холостий, і був худий», «Жека смішний тут, як гусак щипаний», – написали фоловери.

Нагадаємо, нещодавно Кошовий заявив, що хоче спробувати, як це – бути з волоссям. Комік опублікував фото, де помітно, що у нього вже почали відростати волосся.

Скріншот Інстаграм-сторіз Кошового
Скріншот Інстаграм-сторіз Кошового

Підписники не змогли прокоментувати знімок, але, ймовірно, багато хто здивувався, адже лисина Кошового – його родзинка і важко уявити гумориста з іншою зачіскою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.