Женька зі «Сватів» подорослішала і пішла у відрив: актриса показала всю красу в тоненькій шовковій сукні

Анна Кошмал, більш відома українській публіці, як Женька зі «Сватів», показала свої принади, надівши тонку шовкову сукню. Акторка вже давно подорослішала.

Свою акторську кар’єру героїня нашої сьогоднішньої статті початку в 16 років. Саме тоді її затвердили на роль Жені Ковальової.

Їй чудово вдалося втілити образ дівчини перехідного віку з непростим характером, а першою жертвою на знімальному майданчику стало волосся Анни — його довелося перефарбувати в чорний.

Кадр из сериала «Сваты»
Кадр з серіалу «Свати»

Робота в «Сватах» двічі була відзначена номінацією на престижну українську премію «Телетріумф». Також Кошмал можна побачити в таких популярних серіалах, як «Великі Вуйки», «Юрчишини», «Папік», «Слуга народу».

Анна в «Слуге народа» (слева) и в «Юрчишиных» (справа)
Анна в «Слузі народу» (зліва) і в «Юрчишиних» (справа)

26-річна Аня встигла реалізуватися як дружина і мама, а на радість шанувальників вона регулярно ділиться новими фото і відео в соціальних мережах. На цей раз в її профілі Instagram з’явилося кілька кадрів з розкішної фотосесії, на якій вона постала в дуже романтичному образі.

Перед камерою актриса позує в легкому шовковому платті шоколадного кольору, яке ідеально підкреслює її прекрасну фігуру. Білизну під настільки тонкий наряд висхідна зірка надягати не стала, а босі ноги і розпущене волосся надають їй особливої ніжності. Все це відбувається на тлі елегантного інтер’єру з ліпниною.

У коментарях Кошмал обсипали безліччю компліментів, з якими важко не погодитися:

  • «Прекрасна, легка, ніжна. Захоплююся!»;
  • «Як атмосферно»;
  • «Ваші фотографії просто чарівні»;
  • «Ви прекрасні як травневий день»;
  • «Красуня і талановита актриса!».
Комментарі користувачів Instagram
Комментарі користувачів Instagram

Якщо хочете дізнатися, чи вийде на екрани 7 сезон «Сватів», дивіться відео:

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.