Скандальна Ксенія Собчак показала п’яту точку і відправилася у відрив: «Бувай, Росія!»

Скандально відома телеведуча Ксенія Собчак показала п'яту точку в мокрому купальнику. Зірка зробила собі подарунок на день народження і відправилася у відрив.

5 листопада героїня нашої сьогоднішньої статті відсвяткувала своє 39-річчя. Як і більшості людей, через пандемію коронавірусу Ксенії набридло сидіти вдома, але нарешті разом з чоловіком Костянтином Богомоловим і трирічним сином Платоном від шлюбу з Віторганом вона вирвалася закордон.

Ксения Собчак с сыном Платоном в самолете
Ксенія Собчак з сином Платоном в літаку

Всією сім’єю вони вирушили на елітний курорт в Арабських Еміратах і зупинилися в розкішному п’ятизірковому готелі Four Seasons Resort Dubai. У себе в Instagram телезірка ділиться новими фото і відео з відпочинку. Одне з них особливо привернуло увагу публіки.

Ксения на фоне отеля в Дубае
Ксенія на тлі готелю в Дубаї

Йдеться про провокаційний кадр з чоловіком, який, стоячи в морі, тримає дружину на руках, однак до об’єктиву камери журналістка повернута спиною, хоча, якщо бути точніше, п’ятою точкою.

Ось як Собчак підписала публікацію:

«Бувай, Росія! Бувай Європа!».

Реакція користувачів мережі була неоднозначною. Хтось з гумором поставився до знімка, а хтось заявив, що так Ксенія демонструє своє ставлення до простого народу:

  • «Фото на паспорт»;
  • «І ця людина мітила в президенти»;
  • «Трохи б поваги до країни, де гроші заробляєте!»;
  • «Щасливі люди»;
  • «Правильний ракурс!»;
  • «Гроші рулять! Ніякого виховання».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Деякі навіть згадали, що сама Собчак не так давно несхвально висловлювалася на адресу жінок, які виставляють своє тіло на загальний огляд, хоча зараз вона робить рівно те ж саме.

Втім, героїня статті завжди любила епатувати публіку, що успішно продовжує робити до сих пір.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.