Сергій Лазарєв розкрив правду про кохану людину: дав йому своє прізвище

Відомий співак Сергій Лазарєв опублікував в своєму Інстаграмі фото з самим рідним і близьким для нього чоловіком.

Співак представив своїм шанувальникам фото, де він позував разом зі своїм сином Микитою. На знімку батько і син позували в смокінгу, при цьому Микита сидів на великій коробці, а Сергій пильно на нього дивився.

«Лазарєви на роботі …», – підписав фото співак.

Підписники Лазарева тут же взялися коментувати фото красенів. «Милота зашкалює», «Які ви стильні і красиві чоловіки», «Відразу видно тато і син», «Рівень краси на цьому фото перевищує вседозволеності кордону», «Який ви чудовий Папа» – прокоментували знімок користувачі Мережі.

Нагадаємо, Сергій довгий час приховував від громадськості свого сина. Хлопчику було 2 роки, коли Лазарєв зізнався, що у нього є син. Як виявилося, артист скористався послугами сурогатного материнства. Більш того, рік тому у Сергія народилася ще та дочка, знову ж за допомогою сурогатної матері. Двох дітей Лазарєв виховує самотужки.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.