62-річна мама Балана блиснула формами в короткій сукні: невістка Тіна Кароль обзаздриться

Телеведуча, співачка і за сумісництвом мама Дана Балана блиснула ідеальними формами в короткій сукні. Тіна Кароль, яку публіка вважає передбачуваною невісткою Людмили, обзаздриться.

Героїня нашої сьогоднішньої статті активно веде свій блог в соціальних мережах, чому шанувальники тільки раді. Судячи з її Instagram-стрічки, вона абсолютно не соромиться приміряти не тільки яскраві, але ще і сміливі наряди.

У свої 62 роки зірка з легкістю позує перед камерами в купальниках, спідницях довжини міні і не тільки.

Людмила Балан
Людмила Балан

На новому знімку Людмила позує в сріблястій блискучій сукні вище коліна, яка відмінно підкреслює її струнку талію, і таких же черевиках з відкритим носком. Доповненням образу стала лаконічна укладка і професійний макіяж.

Ось як мама Балана підписала фото:

«Все має свій захід… І тільки ніч закінчується світанком».

Звичайно, підписники просто не могли пройти повз такої краси і тут же обсипали знаменитість захопленими коментарями:

  • «Ви як завжди чудово виглядаєте!»;
  • «Жінка-легенда»;
  • «Яка ви гарна!»;
  • «Богиня»;
  • «Раніше пропадав Дан, а тепер удвох. Ми сумували».

Чутки про роман між Баланом і Кароль з’явилися під час їх спільної участі в «Голосі країни». Там же потенційні свекруха і невістка познайомилися, коли Людмила влаштувала синові сюрприз і заспівала на головній сцені проекту народну весільну пісню.

Тина Кароль и Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Зрозуміло, що публіка сприйняла це як натяк на майбутнє Дана і Тіни, хоча ніхто з них ніяк не коментує ситуацію, що тільки додає інтриги.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.