Олег Винник відправив Таюне у відставку і різко змінив імідж: «Щось відбувається»

Відомий український співак Олег Винник здивував шанувальників різкою зміною іміджу. Артист опублікував нове фото в соцмережах, але поруч з ним знову немає Таюне.

Герой нашої сьогоднішньої статті одночасно є і одним з найбільш високооплачуваних представників вітчизняного шоу-бізнесу, і головним підкорювачем жіночих сердець. Публіка стежить за його кожним виходом у світ, щоб нарешті дізнатися, що ж діється в особистому житті Олега.

Незважаючи на шалений інтерес фанатів, в своїх інтерв’ю він старанно обходить цю тему, не розкриваючи ні найменших подробиць того, що відбувається. Однак більшість шанувальників творчості виконавця впевнені, що він вже давно одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко. При цьому ніхто з передбачуваного подружжя ніяк не коментує подібні чутки.

Олег Винник и Таюне
Олег Винник і Таюне

Цікаво, що навіть величезна армія вовчиць Винника з теплотою відгукується про Таюне, хоча, якщо вірити домислам, саме вона вкрала його серце. Втім, інтерес до співака через можливу наявність дружини нітрохи не впав і він старанно підігріває його новими фото в Instagram.

Олег Винник
Олег Винник

Так, в мікроблозі Олега з’явився свіжий знімок зі зйомок, але з яких саме — артист не розповів. Перед камерою головний вовк країни позує в джинсах і толстовці, а доповненням образу стали сонцезахисні окуляри і браслети на руках.

Підпис до публікації інтригуючий:

«Щось відбувається», — написав Винник.

Прихильницям дуже сподобався незвичайний імідж улюбленого кумира, тому в коментарях нічого, крім гори компліментів, знайти неможливо:

  • «Інтриган ви! Цікаво як… А окуляри вам пасують»;
  • «Який красивий!»;
  • «Ви просто неперевершений»;
  • «Нереальний образ!»;
  • «Який чоловік…».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.