Марина Боржемська вперше після розлучення з Узелковим з’явилася на публіці в обіймах іншого

Тренер шоу «Зважені та щасливі» Марина Боржемська вперше після розлучення з В'ячеславом Узелковим вийшла в світ з іншим. Телезірка зачарувала мережу новим фото.

У минулому році героїня нашої сьогоднішньої статті оголосила про розставання з боксером, у шлюбі з яким вони прожили майже 20 років і народили двох дітей. Фітнес-тренер довго приховувала причини такого рішення, проте в підсумку вона розкрила не дуже приємну правду про колишнього.

Виявляється, в їхній родині мало місце фізичне і психологічне насильство з боку В’ячеслава. Через це зараз Марина боїться зустрічатися з ним наодинці, щоб вирішити “паперові” питання. Більш того, спортсмен дозволяє собі ображати Боржемську на очах у Олівії і Роберта, дочки і сина пари.

Марина и Вячеслав с детьми
Марина і В’ячеслав з дітьми

Незважаючи на все це, героїня статті не поливає брудом екс-чоловіка на відміну від нього самого — він неодноразово давав інтерв’ю на тему розлучення, де дуже несхвально відгукувався про матір рідних дітей.

Відвертість Марини підкупила багатьох, тому зараз на її Instagram підписані вже майже півмільйона людей, які завжди підтримують знаменитість добрим словом. Їх вона регулярно радує новими фотографіями, відео і роздумами про життя.

Марина Боржемская
Марина Боржемська

На цей раз в мікроблозі Боржемської з’явився осінній знімок з молодим чоловіком, правда він позує спиною до камери, а його особистість зірка не розкриває. Сама вона з посмішкою на обличчі немов шепоче щось своєму супутнику на вухо.

Ось як тренер підписала публікацію:

«Ця осінь мені дуже подобається. Своєю ненав’язливою простотою, приємною теплотою і смачним капучино. Мені подобається, що я можу бути собою, ділитися з вами своїм настроєм і життєвими подіями».

У коментарях прихильники пораділи за Марину і побажали їй жіночого щастя.

Схожі статті

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Нещодавно у соцмережах, у відео про закулісся знімань, у кадрі разом з Наталею вперше з'явився Філімон, котрий досить жваво намагався перебити ведучу.

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.