Як зараз виглядає син померлої Жанни Фріске: Він більше схожий на матір або батька Дмитра Шепелєва? (ФОТО)

Маленький син Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва Платон вже сім років живе з татом.

Через конфлікти з батьками Жанни, Дмитро вирішив зовсім захистити дитину від спілкування з ними. Сам Шепелев конфлікт не коментує, а ось батьки Жанни, а особливо батько Володимир Борисович, дуже обурений. Він стверджує, що Дмитро Шепелєв забрав всі гроші з фонду, які благодійні організації зібрали на лікування Жанни ще при її житті. Суд, який займався цією справою, змусив Шепелєва повернути частину грошей. Зараз Володимир Борисович знову судиться з вдівцем своєї дочки і відомим телеведучим в надії відсудити у нього ще й будинок.

Син Жанни Фріске росте милим хлопчиком, який постійно променисто посміхається

Ще 2 роки тому Шепелєв активно публікував знімки хлопчика, але потім вирішив, що син не готовий до публічності. Тому вирішив зайвий раз не показувати його обличчя в Інстаграм-блозі, проте часто звертається до шанувальників з питанням що робити в тій чи іншій ситуації.

Шанувальники переживають – судячи з того, що про Шепелєва говорила подруга Жанни Ольга Орлова, він може грубо поводитися з дитиною, не дозволяти йому спілкуватися з друзями або навіть не пускати до школи.

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.