Щаслива Альоша зачарувала мережу новим фото з новонародженою дочкою від Тараса Тополі: на це можна дивитися вічно

Відома українська співачка Alyosha зачарувала користувачів мережі новим фото з маленькою донькою. Зовсім недавно вони з чоловіком Тарасом Тополею стали багатодітними батьками.

15 серпня 2020 року героїня нашої сьогоднішньої статті народила третю дитину — дочку Марію. Обличчя малятка подружжя поки що не показували публіці. Крім неї, пара також виховує чотирирічного Марка і семирічного Романа.

Тарас Тополя и Алеша на прогулке с детьми
Тарас Тополя і Альоша на прогулянці з дітьми

Виконавиця часто ділиться у своєму мікроблозі в Instagram сімейними фотографіями, ось і цього разу вона вирішила не зраджувати традиціям. Так, новий миловидний знімок щасливої матусі викликав справжній фурор серед шанувальників.

Alyosha позувала перед камерою з закритими очима і щирою посмішкою, нахилившись над Марією. Співачка піднесла крихітну ніжку донечки до носа, який та стиснула пальчиками.

Беременная Alyosha
Вагітна Alyosha

Не можна не відзначити, що зірка виглядає прекрасно, а її натуральну красу ідеально підкреслив легкий макіяж. У підписі до публікації знаменитість перейшла на “дитячу” мову:

«Як же це прекрасно! Просто щастя! “Мама, у тебе ніс трохи завеликий. Ось так треба… Ось, отак добре, красиво”», — написала Альоша.

Звичайно, пройти повз такого розчулення підписники просто не могли, про що говорять безліч захоплених коментарів під постом:

  • «Яка солоденька ніжка»;
  • «Можна дивитись вічно»;
  • «Так пахне щастя!»;
  • «Малюкові здоров’я і любові»;
  • «Спасибі за такий позитив. Класне фото!»;
  • «Найкрасивіша п’яточка!».

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.