Ані Лорак малює родимку на щоці олівцем? Розкрилася несподівана правда

Ані Лорак - природжена красуня. А ви помічали, які в неї дійсно модельні риси обличчя?

Особливістю співачки є родимка на щоці трохи нижче губи, яка робить її вираз обличчя унікальним, і надає деякого шарму. Але у шанувальників закрався сумнів – а чи справжня родимка? Щоб в цьому переконається, досить поглянути на дитячі фото Кароліни Куєк (справжнє ім’я Ані Лорак).

У Ані Лорак з дитинства була загадкова родимка, яка дісталася їй від бабусі

В одному з інтерв’ю Лорак поділилася, що у її бабусі теж була схожа родимка, тільки на щоці.

Ані Лорак в дитинстві
Ані Лорак в дитинстві

Варто відзначити, що з дитинства Лорак соромилася своєї зовнішності. Вона думала, що негарна, і тим більше родимка на обличчі її лякала. Однак з часом співачка прийняла свою привабливу зовнішність і стала вміло використовувати її в своїх виступах. Допомогли повірити в красу їй ті чоловіки, які оточували співачку в різні періоди її життя.

Більше про біографію ви можете дізнатися на нашому YouTube-каналі.

Варто також додати, що зараз Ані Лорак складається у відносинах з Єгором Глібом, і відкрито готується до весілля. Про це свідчить те, що на фото в Інстаграм у неї нерідко з’являються нові кільця. Більшість з них – дорогі і з величезними діамантами. Мабуть, співачка стала по-справжньому щасливою.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.